Over mij

Ik ben praktisch ingesteld en heb steeds de focus op het realiseren van uw doelstellingen. Ik wil met u meedenken. Niet vóór u werken, maar samenwerken mét u.

Ik steek energie in uw webshop alsof het mijn eigen onderneming is, uiteraard zonder op uw stoel te gaan zitten.

Onafhankelijk

Mijn vragen kunnen kritisch zijn, maar mijn adviezen zijn altijd eerlijk en oprecht.

Ik wil uw onderneming en (uitbreidings)plannen met een kritisch oog bekijken, waar nodig een spiegel voorhouden en uiteindelijk een passend advies geven om uw e-commerce naar een hoger niveau te brengen.

Kansen van e-commerce

Mijn visie is helder: e-commerce is veel meer dan een extra verkoopkanaal. Zie het eerder als een nieuw filiaal, maar met eigen bedrijfsprocessen en een heel andere marketing en klantenservice.

Bent u al langer succesvol met een of meer fysieke vestigingen, doe een webshop er dan niet ‘even bij’. Ook ú zou de kansen van e-commerce met beide handen moeten aangrijpen, maar voorwaarde is wel dat u goed over uw online onderneming hebt nagedacht.

Wie bent u?

Ik wil vooral weten wie ú bent. Wat verkoopt u en wie zijn uw klanten? Iedere markt is anders en iedere webshop is uniek.

Ik wil me daarom uitvoerig verdiepen in uw specifieke marktgebied, klankborden en onafhankelijk adviseren over groeikansen. Ik kan helpen bij de (praktische) uitvoering van uw plannen, maar anders dan de meeste marketingbureaus doe ik zelf meestal geen uitvoerende taken.

Ik kan daarom onafhankelijk adviseren welke (uitvoerende) partijen uw online onderneming verder helpen.

ICT als middel

In deze tijd van digitale transformatie wint de gedachte terrein dat ICT ondersteunend moet zijn aan – met een duur woord – ‘primaire bedrijfsprocessen’. Ik vind dat al jaren.

Het gaat niet om ICT, maar om uw webshop en hoe die meer omzet maakt. De techniek is ondergeschikt en nooit een doel op zich. Webshops helpen groeien is daarom veel meer dan alleen adviseren over nieuwe technieken.

Ik wil fungeren als allround bedrijfsadviseur en mijn kennis en ervaring inzetten om ook úw onderneming te begeleiden in de wereld van e-commerce.

Meer over mij

Met mijn softwareontwikkelbedrijf Coders4you bouwde ik diverse e-commerce sites. Naast mijn advieswerk exploiteer ik nog altijd de succesvolle webshop www.4ev.nl, specialist in laadoplossingen voor elektrische auto’s.

Ook verzorg ik de (online) verkoop van de officiële merchandise van Toppers in Concert. In 2015 en 2016 organiseerde ik de eerste twee officiële communitybijeenkomsten voor NopCommerce, al jaren mijn favoriete open source e-commerce systeem.

Lees meer over mij op mijn LinkedIn-pagina: www.linkedin.com/in/eversdennis. Voor een nadere kennismaking kunt u natuurlijk ook bellen of mailen.