Een goede start is (meer dan) het halve werk

Veel projecten worden geplaagd door onvoldoende voorbereiding en miscommunicatie met leveranciers. Dit zijn kostbare problemen. De oplossing is vaak eenvoudiger dan u denkt.

Laat u persoonlijk adviseren door een specialist. Samen bepalen we:

Meer weten?Vul het formulier in of bel direct:
085-3019980

Welke leverancier?

Een nieuwe technologie of een compleet nieuwe webshop zijn investeringen voor langere tijd. Hetzelfde geldt voor een koppeling met andere systemen of een geheel nieuw ontwikkeltraject voor uw online onderneming. Processen en koppelingen zijn meestal maatwerk en daarom is het van het grootste belang dat u meteen de juiste leverancier kiest. Een verkeerde keuze kan u veel tijd en geld kosten. Veelvoorkomende problemen zijn:

Offertescan

U wilt de keuze voor een nieuw systeem of project zorgvuldig maken. Sterker: u kunt best wat hulp gebruiken. Om bovengenoemde risico’s te minimaliseren, kan ik een offertescan doen. In een halve dag bespreken we samen met betrokken medewerkers en derden uw wensen en de beoogde doelen van uw project. Houd er rekening mee dat ik kritische vragen stel en wellicht met inzichten kom die voor u geheel nieuw zijn.

Ik breng advies uit over welke offerte het beste aansluit bij uw wensen en met welke zaken u rekening dient te houden. Deze offertescan kost slechts € 495,- (excl. Btw).

ja, help mij kiezen!


Bel mij via 085-3019980